090228

Nu är det snart slut på månaden februari. Vad har hänt den här månaden? Mycket. Till en början var det en av de bästa månaderna i mitt liv. Modellkontrakt och närmare relation med kompisarna var bara några av de bra sakerna som inträffade. Men i mitten av månaden blev det kaos. X fick återfall, A och jag bråkade ständigt vilket också resulterade i att vi gjorde slut.

I början (någon dag efter att jag och A gjorde slut) fanns hoppet uppe om att det skulle bli bra igen. Vi bestämde oss nämligen för att bara vara "bästa vänner". Det kändes som en bra lösning, dvs att vi skulle hitta det "bra" hos varanndra istället för att bara bråka. Till en början hade vi bra kontakt via telefon och det kändes okej. MEN när A åkte till Åre i torsdags så försvann allt. Sms som bara var stela och brutna löften som "Jag ringer dig när jag är framme" och liknande började bli vanligt. Han försvann, han slutade vara min "bästa kompis" och han började ignorera mig. Det kändes som en kniv i hjärtat.






HELGALEN kväll!

BÄSTA kvällen någonsin upplevde jag igår! Trevliga människor, bra lokal och massa roligheter. 3 gratisdrinkar, ett glas champange och trevligt umgänge. Jag trodde att jag skulle vara "deppig" på krogen men det visade sig att bli underbart!

Till en början tänkte jag mycket på A. Jag var tvungen att övertala mig själv om att han inte tänkte på mig, så varför skulle jag tänka på honom. Det gick någorlunda, men tankarna om honom försvann inte helt. Fast, vem har sagt att det skulle vara något dåligt med att tänka på honom.

Det var första gången då jag var ute till klockan fem i stockholm! Otroligt att det fortfarande var drag när det var en torsdagskväll, men det var det!

Att gå och lägga sig klockan fem/sex blev inte särskilt uppskattat när väckarklockan ringde klockan nio. Men tanken på varför jag gick upp tidigt övervann tröttheten. Jag möte mamma och pappa inne i stan och sedan gick vi till spa:t. De hade beställt en ansiktsbehandlig (50 MINUTER!!) till mig, det finns bara ett ord att beskriva behandlingen med: UNDERBART!

Efter min lilla "treatment" åt vi italienskt sedan strosade vi runt bland affärerna. Några nya nagellack och mascara blev inköp. OCH, jag fick skor!!

Nu börjar jag känna hur tröttheten slår mig. . Kanske är dags för en liten tupplur!

Vi hörs!




Utgång

Skridskoåkningen gick helt okej, men vi gav upp ganska snart. Känns skönt att många bryr sig på något sätt. Jag har fått så många förslag på roliga påhitt. En kompis frågade mig om jag ville följa med honom till Romme imorn, men jag var tvungen att tacka nej på grund av pengar och spa-dag med mamma och pappa.

Eftersom imorgon är det mamma och pappa som vill peppa upp mig (jag får inte en ledig stund, men det är skönt eftersom jag slipper tänka på honom). Så imorgon blir det antingen spa-behandling eller manikyr. Eller så blir det bara en shoppingdag beroende på om det finns lediga tider men det ska bli skönt.

Ikväll är det utgång som gäller, första gången på länge som singel och det känns bara riktigt konstigt. Varför ska jag tänka så problematiskt? Nej jag ska bara ha kul =)
Hoppas ni får en bra kväll!





Hal is

Ville skriva Bambi på hal is, men det gjorde för ont.

Nu ska P pigga upp mig med att åka skridskor. Vi får se hur det går, men det känns skönt att göra något roligt.



Utan förpliktelser, utan honom, med satc




Nu ska jag lägga mig under täcket, med blåbärssoppa i ett glas och se på SATC. Förlåt för att jag är så tråkig, men "I need time to think".




TRÖSTSHOPPA

För det första, måste jag bara säga att ni är snälla som bryr er!

När jag mår som sämst, så finns det en sak som kan få mig att komma bort från allt dåligt och må bra. Detta knepp är shopping. Att unna mig något fint, när jag mår dåligt kan peppa upp mig. Den här gången var det mamma som drog med mig till stan, för att jag inte längre skulle sitta och stirra in i väggen.

Jag ville inte till en början, men nu efterråt känns det skönt! Mamma och jag köpte tyg till två kjolar som vi ska sy och lite andra kläder som redan är sydda.


090224




Idag tog det slut mellan mig och A. Efter 1 år och 4 månader.

"You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive"



Natti



Tack för alla svar på frågan i föregående inlägg, fortsätt gärna med att säga vad ni tycker!
I kväll har jag umgåtts med mor och far genom att titta på tv. Nu avslutar jag kvällen med några avsnitt SATC.

Sov Gott!

/Maja



FRÅGA?

 




Vilken av dessa serier föredrar du? SATC (Sex And The City) eller Gossip Girl?







Tillbaka. .





Nu är jag hemma igen, det blev inga nya gardiner men jag köpte lite annat smått och gott (Se bilder). Jag köpte ett par spetsleggins, foundation och tre ljuslyktor till mitt "nya" rum! Vi åt sushi och hade det allmänt trevligt.

Hoppas ni har det bra! =)





God Morgon!



Jaså, då var den ännu en ny dag. Det kändes underbart att få sova lite längre än vanligt! Idag blir första dagen på lovet och vad ska jag göra?

Jag och mamma ska åka in till stan och titta på tyg till gardiner och klänningar.
 
Vad sjutton ska jag göra på det här lovet egentligen? Jag önskar att jag bara kunde resa iväg, men det lär inte hända. . Jag vill bara ha någon plan så jag inte får den "vanliga" ångesten "Jag har inte gjort NÅGONTING". Men det lär väl inte hända det heller. Alla vänner/pojkvän är så upptagna så de får väl inte ens tid att träffa mig.

Tänk om det var som när jag var liten. Det här kanske låter freaky. Men jag minns att oavsett om mina vänner var dumma/upptagna så hade jag en annan vän, en bättre sådan, denna "underbara" vän var min egen skugga! Haha, jag minns hur det var någon dagisfröken som sa det till mig, då jag hade sagt "Jag har inga vänner" då sa denna dagisfröken "Du har alltid en vän, en bästa vän, din skugga såklart". Som liten och dum kändes det som en lättnad; "Jag är inte ensam". Men denna "skuggkompis" försvann nog efter en vecka eller så, eftersom jag insåg att den inte var en vidare på att kommunicera. Men ändå.

Nu ska jag äta frukost och sedan kanske det blir en promenad med vovven.

Ha det bra!

/Maja

What's up?



Tänk att få sitta i en gunga i dem här sommarkläderna. Det skulle vara härligt, eller hur? 

I kväll kom brosorna och hälsade på, det känns så tomt utan dem nu för tiden. Vi åt mat och såg på Gossip Girl, haha!

Ja, och nu sitter jag här. Jag vet inte alls vad jag ska göra. Det kanske blir ett och annat avsnitt SATC, det var länge sen jag hann att titta något på serien. Så, då var det bestämt. Jag vet vad jag ska göra: jag ska kolla på SATC! =) Sedan kryper jag ned till kojs.

Ha det bra och vi hörs!
God Natt!

/Maja

New Look



Bloggen har fått ett nytt utseende, vad tycks? =)


Jag och mamma har bakat semlor, som nu står i ugnen, I Can't Wait! Vill äta nu!

Efter semelbakandet ska jag ta ett varmt bad och bara lyssna på musik, jag vill bara koppla av.

Hörs snart!

Kramar
Maja

UPDATE:

Så här blev semlorna. Mums! =)


I'm back!


(En liten fjortispose från mig i utgångstider)

Nu är jag tillbaka, från någon dags avbrott. Anledningen till det är för att det har varit jobbiga tider.

Utgången i fredags, med tjejerna, var riktigt bra. Vi pratade massa och det kändes som om jag behövde peppas upp. Då inser jag, att jag kan tycka att mina tjejkompisar har betett sig som skit många gånger, men i längden så kan man inte klara sig utan dem. I slutändan är det dem som finns där och dem som man vill prata med.

Så, vad tycker ni om detta vita skyfall som kommer ned från himmelen?



Dagens inköp + tips




I väntan på att skriva prov, begav jag mig in till stan och köpte lite småsaker (för att peppa upp mig lite). Jag köpte min favorit kräm från "Yves Rocher", läppstift (Yves Rocher) och lite armband (Ur & Penn).

Krämen, är den bästa som jag någonsin haft. Ni kanske känner igen det, men jag har testat HUR många ansiktskrämer som helst, men nu har jag iallafall hittat favoriten som heter "Pure Camille" . Som även blev den billigaste (45kr) övriga som jag har testat har varit betydligt dyrare (Bioterm, clinique etc.)

Jag tycker den här krämen är grym, testa och se om du också tycker det! =)


Ride in the waves


Nu är det lov och det är hur skönt som helst. Samhällsprovet gick okej, bättre än förväntat iallafall. Det kanske var på grund av era lyckoönskningar, men iallafall tack!

Jag försöker bara släppa alla problem, men det är svårt. Riktigt svårt, nästan så att jag får tårar i ögonen så fort jag börjar tänka på allt. Men, jag ska vara glad över det jag har.

Nu vill jag bara följa med stormen och njuta (dvs. av det jag kan njuta över). Jag och tjejerna ska dra ut ikväll och fira att en av tjejerna precis har kommit hem från en lång resa, det ska bli kul men jag önskar det hade varit en kväll utan bekymmer. Jag hoppas att jag inte tänker på allt negativt för mycket. .

Så, vad ska ni göra nästa vecka (på lovet)?

/Maja

God morgon


En ny dag. Som alla säger, så måste jag försöka bortse från dagar som igår. Det hände och det går inte att göra något åt. Dessutom vem tycker om att läsa en blogg som bara handlar om dåliga saker? Så, en ny dag och jag får helt enkelt ta nya steg på jorden.

Idag har jag samhällsprov, känns sämst eftersom med tanke på igår orkade jag inte plugga alls. Men snart är det lov. Jag funderar på att åka iväg ensam, faktiskt, jag kollar för fullt på sista minuten. Men jag tror det blir av att åka och hälsa på kusinen i Haag, men annars blir det väl en charterresa.

Kramar
Maja


Can I just run away?


Jag vill bara springa, springa så långt bort som möjligt. Allt blev ruiner inom några timmar. X har fått återfall och det krisar med A. ALLT är förstört och jag vill bara gräva ner mig själv, tills allt är slut.

Jag som trodde att jag fick chansen att vara lycklig iallafall en månad, inte ens den tiden har passerat.


Hemma

Ja, då var man hemma igen. Dagen har varit riktigt äckligt! CAE- prov i engelskan var hemskt och tog bara på massa krafter, CAE-prov är nämligen "Cambridge Advanced English" Det är alltså det prov som de studerar på Cambridge University gör! Jag vet, det är helt sjukt att jag måste göra det.

Jag har tappat all ork när det gäller att plugga, det funkar verkligen inte att få in faktan i min hjärna. Det är som om allt är bortblåst och glömt efter en liten stund. Jag behöver verkligen lov!

Tack för alla fina kommentarer om föregående inlägg! Det är härligt hur den här bloggen får mig på bra humör. Jag startade den här bloggen i hopp om att rensa lite tankar men också för att jag älskar att skriva. Att starta en blogg är ett mycket bra tips! Men bloggen räcker inte alltid till (dvs. ibland har jag lite för djupa tankar, som ingen annan än jag själv förstår, knappt det), det jag försöker säga är; att skriva dagbok.

Jag har under flera år skrivit dagbok varje dag, men i slutändan blev det bara onödiga saker. Så efter alla år slutade jag skriva helt och hållet. Men när jag började att må dåligt och då hela min värld vändes upp och ned, började jag faktiskt sakna att skriva. Dagboken har varit underbar att slänga alla besvikelser, frustrationer och kärlek i. Det blir som en lättnad helt enkelt, eller som det sägs "En vän som aldrig vänder ryggen till"


Viktigt att dagboken är fin också! =)

God natt på er!



Resultatet från "Dagens fråga" blev sannolkt Mona, så jag avslutar dagen med en av hennes bilder.

Så, vad händer? Jo, mina ögon vill leva sitt eget liv. Jag förstår inte vad som är med mig nu för tiden, det vill säga; jag är alltid trött! Jag bara längtar till att den här veckan ska ta slut, då är alla prov och inlämningar borta och jag kan äntligen andas ut. Men det händer inte förrän om två dagar, tills dess är det två prov och en inlämning.

Idag har varit en sådan där dag, då jag inte kan koncentrera mig på något. Mina tankar har varit på andra ställen. En av alla miljoner saker som jag tänker på är: - Tänk hur mitt liv såg ut för bara två månader sedan.

Om man ska tänka nyligen, så var bara jullovet en katastrof. Bara att X fick återfall redan dagen innan julafton visar hur det lovet slutade.

Det jag försöker säga är; Tänk hur min livsbild har förändrats. Förr ville jag inte ens gå upp på morgonen men nu helt plötsligt har jag orken. Till alla er som känner igen er, ge inte upp!


Kramar
Maja


Dagens - fråga



Vilken av dessa två svenska modeller är din favorit? Mona Johannesson eller Caroline Winberg?



Future is coming



Som ni ser, så fick vi våra studentmössor idag! Plötsligt insåg jag; skolan är faktiskt slut om några månader! Den tanken gav både lycka och funderingar. Dels att jag slipper skolan (självklart) men också frågan: -Vad ska jag göra sen? I några minuter känns det hemskt att inte veta, men sedan inser jag att det kommer att bli härligt.

De saker jag vill göra efter gymnasiet är miljontals, men den främsta är att resa. Resa världen runt och bara upptäcka den. Arbeta som au-paiir eller volontär, kanske resa som backpacker eller plugga utomlands. Jag har bestämt mig för att skriva en "lista" om allt jag vill göra innan 30år, den listan ska infatta allt mellan himmel och jord men den ska skrivas!

Om jag ska sluta tänka så väldigt långsiktigt och istället fokusera på självaste studenten, så har jag mycket kvar att göra. Sy klänningar (Skiva, studentklänning, slutskiva), köpa skor/väska/smycken, planera inom vår "studentskiva-komité" och gå på alla andras skivor. Det blir mycket den här våren helt enkelt, men jag ser fram emot den.

Nu ska jag fortsätta plugga!

Hur mår ni idag?

/Maja

God Morgon



God morgon alla! Hur mår ni idag?
Idag vaknade jag med två jobbiga/ledsna sms. Det kändes riktigt jobbigt att starta dagen så. Men jag hoppas att den som skrev dem ångrar sig.

Annars då, så mår jag relativt bra. Blev glad av min morgonpromenad då jag såg att solen glimtade bland träden. DET kallar jag glädje!

Nu sitter jag i datasalen i skolan och jag blir även här bländad av solen, det är underbart! Intressant att något som man vanligtvis, framförallt på sommaren, irriterar sig på kan bli något så uppskattas. Våren är på väg!

Nu ska jag gå och äta lunch!

Vi hörs snart igen!

Kramar
Maja

Check up.

Jag vet inte om det är blogg.se eller mitt internet som är segt, men någonting är det. Därför fungerar det inte för mig (för tillfället)  att svara på kommentarer och det går MYCKET segt att lägga upp inlägg. Men förhoppningsvis fungerar det nu.

Så, vad har jag haft för mig en dag som denna? Jo, dagen har infattat en hel del prov, närmare bestämt ett prov på alla dagens lektioner. När jag kom hem var det dags att gräva ned sig igen i alla papper och böcker. Det som studeras nu är nationalekonomi. Tyvärr har det varit någorlunda svårt att koncentrera sig.

Jag hann varken ringa till fotografen eller agenturen, så det blev mail till fotograferna och samtalet till agenturen får ringas imorgon istället.

På TV sägs det "Du får inte missa TV3's nya kriminalserie - The Mentalist" så det blir väl en liten titt på den nu.

Ha det så bra alla! Vi hörs!

Kramar
Maja

(Jag älskar den här bilden, vad tycker ni? )



Maja tipsar -

Har ni som jag; ännu inte hunnit köpa en jeansjacka? För er som inte ens har tänkt tanken, så tänk om =) Eftersom jeansjackan är grymt snygg och den är ett av vårens hetaste plagg! Tänk kombinationen med en snygg partyblåsa och höga klackar. Jeansjackan blir pricken över i:et!

Jag har letat fram lite olika modeller/varianter som jag vill tipsa er om.



1. H&M (ca:300kr)
2. Topshop (ca: 400kr)
3. Diesel (ca: 1400kr)
4. Levis (ca: 1400kr)

Så, vilken är din favorit?



Godmorgon!



Ny dag, nya tag. Nu ska jag snart iväg och skriva genetik-prov.
Saker som jag ska göra idag är:

Ringa fotograf  [  ]
Ringa agenturen [  ]
Maila "Australien-familj" [  ]
Plugga samhälle [  ]
Skriva bra på dagens prov [  ]

Ha en bra dag alla! Vi hörs sen!

/ Maja

Lyxa till håret

Med John Masters Organics



1. LAVENDER/ROSEMARY SCHAMPO

För normalt hår. John Masters Organics Lavender Rosemary Schampo är framtagen med essentiella ekologiska oljor från lavendel och rosmarin.

Detta schampo finns att köpa på Nelly.


2
. DRY HAIR NCURISH & DEFRIZ

En blandning av 100% rena plant- och essentiella oljor har valts ut tack vare deras skyddande, fuktgivande och vårdande egenskaper. Denna leave-in-behandling har visat sig vara utmärkt för torrt och frissigt hår.

Denna produkt finns också på Nelly.

Ett litet tips av mig, som kan behövas i dessa vintertider =)

/Maja




Tips! -

- Till er som har pengar!



Slå till med en kilklack! Eller du kanske vill slå till på vårens modehit, ormskinn?

Vad tycker ni?

Kramar
Maja

090216


Jag hann inte blogga imorse, eftersom det blev en tidig morgon (klockan ringde på 06.00). Men nu är jag hemma, synd bara att jag inte kan vara kvar vid datorn. Varför inte? Jo jag har MASSVIS med plugg som måste läsas och nöttas in. Imorgon är det prov i genetik, så det blir att läsa om monogena och ploygena egenskaper, eh?

Idag kom amerikanarna på besök i skolan. Jag var "fadder" eller vad man ska säga till en trevlig tjej. Vi bestämde att jag ska dra med henne ut någon kväll. Då ska jag visa stockholms "nattliv" =P

På vägen hem köpte jag ett paket med semlor, jag kände att jag behövde en liten knuff för att orka allt plugg och dessutom har jag inte fått chansen att äta semlor iår. Den satte sig utmärkt i magen.

Nej, nu får jag inte dega framför datan. Back to work!

Hoppas ni har det bra och vi hörs lite senare!

/Maja


Lagom att bli sjuk?



Jag drack nyligen en kopp te och smaskade i mig några digestivkex och då märkte jag hur fruktansvärt trött och hängig jag känner mig i hela kroppen: en tidig kväll för mig iallafall. Ont i huvudet har jag också, vilken bra start på veckan. Kommande veckan är inget att heja för, med två teoretiska prov (genetik och nationalekonomi), två engelska test och en engelska inlämning, så vill jag bara gå i ide och vakna när veckan är slut.

Det enda jag kan längta till är lovet, en vecka kvar! Det ska bli så otroligt skönt. Jag har nog aldrig behövt en paus från skolan så mycket som jag behöver nu. Jag funderar på att dra iväg på lovet, vartsomhelst för det spelar ingen roll, men bara att åka iväg.

Nu måste jag vila huvudet lite och försöka plugga, det där gick verkligen inte ihop men jag måste. .

Hoppas ni får en bra kväll och sov gott!

Kramar
Maja


Dagens ord -


Dagens ord är skrivna som en kommentar till mitt tidigare inlägg "Vad är grejen?" Kommentaren är skriven av Babette.
Varför tycker jag att det är "Dagens ord" Jo för de var vettiga =)


"Kärlek är ju såklart det viktigaste i ett förhållande, men det är inte alltid som det är just den som gör att man orkar hålla ihop.
Att vara tillsammans med någon länge och leva i vardagen ihop, kräver mycket mer =)
Respekt, hänsyn och omtanke tror jag är andra viktiga nyckelord!

Många tror ju ibland att "gräset är grönare på andra sidan"
Men faktum är att inget gräs blir ju grönt om man inte vårdar det"


Vad tycker ni andra?



Peace

Grymt snyggt armband med en bra innebörd! =)
Inga pengar? Tävla om det på Monas blogg!







VINNAREN UTSED

Efter lite beslutsångest mellan ett antal, beslöt jag mig för att göra det enkelt. Jag lottade. Tiill er som inte vann, ge inte upp. Snart kommer en ny tävling, med en rolig vinst!

Vinnaren blev:

- Alice

Jag skickar ett mail (till den bifogade adressen) till dig med mer info!

Grattis! =)

Vad är grejen?



Lite bilder från igår och hur vi såg ut. Det blev pizza, godis och film. En film som vi inte såg på, utan vi tittade på "Perfect Man" som gick på TV, jag vet; konstigt filmval, men den var faktiskt lite rolig =)

En sak som jag har funderat på är:
- Varför ska kärlek/förhållanden vara så jobbiga och komplicerade? Räcker det inte med att bara vara, utan massa konflikter. Varför ska det finnas så mycket förväntningar och press? Kärleken ska bara finnas där utan att bli framtvingad. Jag tror att rädslan över att vara singel överträffar många tjejer (och killar) men låt kärleken bara komma och ha kul på vägen.

Så, därför, ni som satt utan pojkvän/flickvän igår borde inte vara ledsna över det. Alla hjärtans dag är ännu en sådan sak som många människor har stora förhoppningar på.

Nu filosoferar jag igen, men jag får en känsla av att mycket är överskattat helt enkelt.

Ha det bra!

/Maja

Roooaadtriip

Jobbet är avklarat och nu ska vi snart åka iväg på utflykt. Vi vet inte vart vi ska men vi tänkte äta något billigt och slumpmässigt. Efter det ska vi köpa godis, Ben And Jerry och kanske hyra någon rolig film. Det ska bli skönt med en lugn kväll bara med A.

Usch nu är jag hungrig. Så vi ska ta bilen och köra iväg!

Vad ska ni göra?

Ha en bra kväll!

Kramar
Maja


(På bilden är det min och A's händer)





Missa inte tävling!



Missa inte tävlingen på min blogg - då du har chansen att vinna en lyckad kväll!! =)
Bläddra lite längre ned, så hittar du den och så är det så lätt som att kommentera!




Dresscode

  

Fotade lite snabbt hur jag ser ut idag. Det blev skjorta och tights, funkar alltid.
Nu sitter jag i bilen på väg till jobbet, får skjuts av mor och far. Nu när det är alla hjärtans dag och allt, så börjar jag fundera på lite bra "kärlekslåtar". Den första jag kom att tänka på var nog, "No air" med Jordan Sparks. Ja, jag vet. Vilket samtalsämne. Men det kan vara lite intressant tycker jag. För jag är en typisk sådan människa som inte bara lyssnar på musiken utan om jag ska tycka om en låt måste texten vara bra och ha en innebörd.

Favoritlåten då, det blir nog "Miracle" med Paramore. Den "knuffar" upp mig när jag mår dåligt och gör mig ännu gladare när jag är glad =)

Har ni någon favoritlåt att tipsa om?

Nu ska jag springa iväg till jobbet. Ha en bra dag alla! =)

/Maja

Ät godis idag! :)

Ja, så idag är dagen som alla har pratat om i en veckas tid. "Glad Alla Hjärtans Dag" eller vad man ska säga =) Hoppas ni får i er lite geléhjärtan eller choklad!

Min dag kommer se ut så att jag snart ska börja jobba (jag vet: romantiskt) därefter är fritt. Vi får se vad jag och A hittar på, troligtvis inget speciellt men med honom vet man aldrig!

Ha en underbar dag alla!

Kramar

Maja


GLÖM INTE BORT ATT DELTA I MIN TÄVLING - DÅ DU KAN VINNA EN LYCKAD KVÄLL!! (SE NÅGRA INLÄGG NEDÅT)




TIPS!



Till er som ansåg att skorna i föregående inlägg (sko nr.3 på bild) var dyra, letade jag reda på billigare varianter. Tyvärr hittade jag inte några skor med nitar på, vilket egentligen är själva grejen med dem. MEN jag hittade två par som påminner om dem.

1. Asos - 470kr
2. Steve Madden - 1200kr
3. Balmain - 14 500kr

Prisskillnaden är stor, men i mitt fall gäller det att tänka realistiskt (dvs. vad plånboken klarar).

Vilka av dessa tre par tycker ni bäst om?



GLÖM INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN - DÅ DU HAR MÖJLIGHETEN ATT VINNA EN LYCKAD KVÄLL!

TÄVLING - vinn en bra kväll. . .

... FÖR FÖTTERNA!

Smiling Feet's
kuddar som man lägger i sina högklackade skor är suveräna! De förhindrar den där OTROLIGA smärtan som man kan få innan kvällen ens har börjat! På hemsidan står det:



"Invisible gel comfort cushions, each designed for a different "problem" area, to help your feet feel great in great-looking shoes"

DÄRFÖR
lottar jag ut Smiling Feet's "Ball of Foot Cushions" (cirka 50kr/st) Dessa är perfekta till dina höga klackar! Njut av en partykväll istället för att ha ont i fötterna! =)

Om du vill vara med i tävlingen kommentera detta inlägg och svara på:
- Varför läser du min blogg?
- Varför ska du vinna?


Lycka till, vinnaren utses på söndag (den 15/2) klockan 12.00 =)

LYCKA TILL



Drömskor!


Dessa skor är från Mrs H
och de är ursnygga! Synd bara att dem är så otroligt dyra, de första (med klack) kostar nämligen 14 500kr  och de andra (Sandalerna) kostar 4995kr.  Alltså, inga investeringar i dessa skor för min del. Men man kan ju alltid hoppas.












ÄNTLIGEN!

Nu sitter jag och äter lite naturgodis och letar efter telefonnr till tryckerier (Projektarbetet). Skoldagen gick snabbt förbi och nu är det ÄNTLIGEN helg, det känns underbart.

Inte fullt lika underbart känns det att hela helgen kommer så gott som infatta plugg,plugg, plugg. Men NU är jag iallafall ledig!

Enligt mig är det en överdrift att göra en så stor sak över imorgon (Alla Hjärtans Dag). I alla affärer skyltas något angående dagen, på tunnelbanan finns det massvis av reklam och tidningarna ska vi inte ens nämna. Presenter spelar ingen roll, utan kärlek haha! =)

Hörs snart!

Maja

If a was a rich girl, nananananaaa



Nu har jag slutat jobbet, känns underbart! Jag får tänka positivt, pengar! =)
Äntligen lite fritid (egentligen borde jag plugga, men det "glömmer" jag bort det för en stund).

Strax innan jobbet, ringde jag upp fotografen och det kändes jättebra! =)
Nu ska jag bara ta det lugnt och skönt!

Vi hörs snart! =)
Ha en mysig kväll!

Kan man köpa ledig tid?

Nu när jag inte har så mycket att göra, slutade nyligen skolan och väntar att åka till jobbet, börjar jag fundera lite över vad jag ska designa till modevisningen.

Nummer 1, ska definitivt bli en lång vit "gudinnaklänning" med någon rolig detalj upptill, såsom korsat liv eller så =)
Sedan har jag också funderat på att sy en vit A-linjeformad klänning av tyll.

Men den stora frågan är: NÄR? När ska jag sy allt? Jag har definitivt knappert med tid. Nästa vecka ser inte särskilt lovande ut, jag har nämligen FYRA stora prov (samhälle, naturkunskap, engelska x2) sen har jag även en outline som ska vara inne. BLÄÄÄ . . .

Om, om, om. .

Otroligt vad trött jag är! Kan jag aldrig bli pigg/utvilad. Imorgon är det skola på schemat, sedan blir det jobb. Känns lite småsegt att börja jobba igen, nu efter min "lilla" break. Men pengarna behövs så jag får väl bortse från allt lidande.

Sitter och funderar vad jag kan ha på mig imorn, ett riktigt i-landsproblem. Jag vill ha nya kläder! Tyvärr vill inte plånboken likadant, vilket känns lite tråkigt.

OM jag hade haft råd att fylla på min klädsamling så hade jag lagt pengarna på en riktigt snygg jeansjacka, blekta jeans, paljettklänning m.m. (listan kan bli lång).

Men pengar är inte allt här i världen =)

Sov gott och ha en bra dag imorn, så hörs vi!

/Maja




Hur blir du modell?

Jag fick en fråga ställd som var:

"Hur blir man modell?"

Svaret på den frågan är inte självklar. Men många agenturer har speciella krav, såsom längd (oftast över 170cm, men det finns undantag) och självklart att man ska gilla att bli fotad. Kruxet är att vid olika "mode" så söker agenturer olika typer av modeller, det vill säga modeller som "passar in" i modet.

För er som är intresserad, så tipsar jag på att söka, söka, söka och att inte ge upp i första taget. Bara för att en agentur inte vill anlita dig, så kan det vara så att någon annan vill det.

Hur går man till väga? Jo, du gör som så att du tar reda på lite olika agenturer, kollar vad de har för krav och om de passar dig. Sedan gör du som det står på agenturens hemsida, vilket oftast är att skicka in cirka 3 bilder (minst en ansikts- och en helkroppsbild). Sedan får du se vad de svarar!

Lycka till! =)

Min åsikt

Hejsan!

Ja, idag har det varit en lång dag i skolan + en massa plugg efter skolan. Imorgon har jag italienska-prov.

Tack för alla svar på gårdagens fråga, det var roligt att se vad ni tycker. Några stycken undrar vad jag tycker i frågan. Om jag ska säga ärligt så är Alla Hjärtans Dag något överskattat enligt mig. Som någon av er sa, så tycker jag att årsdagar är mer speciella. Eftersom vid dessa tillfällen firas det något som är personligt mellan paren. Jag ber inte om någon present från min pojkvän och jag förväntar mig ingen heller. Enligt mig är det viktigare att bara umgås och ha det mys =)
För er som inte firar Alla Hjärtans Dag på något sätt, så är det ju en perfekt lördag att festa loss på! Det kan ju vara awesome det med!

Nej, nu är det dags för marängtårta som syrran har fixat ihop!
Ha en bra kväll!

/Maja

DAGENS FRÅGA!


VAD TYCKER DU OM ALLA HJÄRTANS DAG, ÄR DET ÖVERSKATTAT? TYCKER DU ATT MAN SKA BYTA PRESENTER ELLER RÄCKER DET ATT BARA UMGÅS?

Kommentera och säg vad just DU tycker!

TIPS!

Snart slutar ASOS med deras låga frakt, nämligen runt 10kr! Passa på nu och beställ något fint som du vill ha! :) Ett tips är att köpa någon snygg bikini eller gladiator sko!

Enjoy!

Slingor och mittbena


Efter 4 timmar gick jag ut från frisörsalongen. Lisa var riktigt duktig ovh VÄLDIGT nogrann, jag har ALDRIG blvit så ordentiligt klippt. Jag lämnade salongen med blonda slingor i olika nyanser och en mittbena. Jag kunde inte besluta mig för vilken snelugg jag ville ha, så det blev något helt annat. Typsikt mig. Men jag är nöjd, som sagt jag älskar förändring!

Egentligen skulle jag vara på NK-mingel nu, men jag bestämde mig för att stanna hemma och ha det lugnt och skönt. Kanske blir en bra film och en kopp med te.

Jag skickade nyss ett mail med mina mått till fotografen och jag tänkte ringa imorn för att bestämma tid för möte.

Usch, vad trött jag är. Det blir nog en tidig kväll för min del.

Hoppas ni får en bra kväll!

/Maja

Modellfotograf vill fota mig!

Häromdagen fick jag ett mail från en fotograf som vill fota mig. Då kan jag bygga upp min portfolio, vilket är great!  Så det jag ska göra är att maila min mått och bestämma ett möte. Jag hör av mig när jag vet mer!

Nu ska jag snart klippa mig, vi får se hur det blir. Jag återkommer med resultatet!


UTMANING!

Förlåt för att jag har varit så seg med uppdatering. Men intervjun igår ledde till ett besök hos A. Vi hade så mycket att prata om, vilket gjorde så att jag inte hann blogga. Men nu är jag tillbaka! Och jag börjar ett inlägg med en utmaning.


UTMANING

Jag har blivit utmanad av Fiffi

"Bloggaren skriver 8 fakta / vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta / vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)"

1. Jag har en tatuering på vänster handled (symbolen VI)
2. Jag är envis som en åsna och vill alltid ha rätt
3. Jag är ingen kaffemänniska, men jag försöker lära mig
4. Jag älskar godis!
5. Jag hoppar "glädjehopp" när jag är lycklig
6. Jag är sämst på att ljuga
7. Min favoritfilm när jag var liten var "My little ponny"
8. Jag älskar att sova i nytvättade lakan

Jag utmanar:
Jackeline
Pernilla
Josefine
Carita
Sanna
Gabrijela
Malin
Erika

Enjoy!

Åsikter - ?



Imorgon ska jag klippa mig, det blir även några slingor så att jag får tillbaka min ljusa färg. Problemet är bara, jag vet inte om jag ska göra förändring eller inte angående frisyr och om jag gör det, hur och vad. Luggen blir alltid en fundering från mig. Lugg blir det inte iallafall, men någon typ av snelugg ska iallafall klippas.

Här är två exempel. Vad tycker ni ser bäst ut? Snelugg Alla' Mischa eller Nicole?








Resa = långt och länge

Hejsan/God morgon!

När jag satt på bussen på väg hem från skolan bländades jag av solen och jag insåg att snart är det vår! Fåglarna kvittrar och det är allmänt mysigt ute.

Alla dessa vårkänslor får mig att börja fundera över vad jag ska göra i sommar. Tanken slog mig att jag tar studenten! Ingen mer skola än på ett tag. För många är det en lättnad, även för mig. Men jag kan inte sluta tänka på att det kommer kännas mycket deprimerande. Vad ska man då göra om dagarna? Därför har jag bestämt mig att resa, resa långt bort och länge. Sedan oktober månad förra året började jag lägga undan pengar varje månad, vilka ska bli mina respengar.

Målet är au-pair i Australien eller USA. Om det inte blir av har jag min "back-up" i Holland. Om au-pair inte känns lockande blir det en långtidssemester i Italien. Så mina planer är många, för en gångs skull, eftersom jag har bestämt mig att DETTA ska bli av och inte vara en av mina "drömmar".

Vad ska ni göra i sommar?

/Maja

HELVETE

Vilken äcklig dag jag har haft.

Min dröm var hemsk. Jag drömde att jag sprang runt i hemma och överallt hittade jag X's spritflaskor. Jag kunde inte göra något utan att hitta en. Vad skulle jag göra? Hade X's fått ett återfall, skulle jag berätta för dem andra, eller inbillade jag mig bara? Drömmen var hemsk och det var som om mitt liv spolades tillbaka med ett halvår.

Det är problem mellan A och  mig. Jag vet inte om det är kört. Vi förstår oss inte på varann ibland, vilket leder till att vi bara bråkar och bråkar. Jag vet inte vad vi ska göra. Jag hatar det här.


090208

GOD MORGON! =)

Med smärta i trampdynorna och trötta ögon, klev jag nyligen upp ur sängen.
Nu ska jag snart åka hem, skriver mer då!

Hoppas ni får en bra dag!

/Maja

"Vi fick ju orgasm!"



Nu firar vi A's födelsedag! =) Här är vad jag har på mig! Klänningen från Lindex, Armband: Thomas Sabo och hemmagjot och skor från Topshop.

Haha, jag måste berätta en sak. Jag pratade med Malin om Greklandsresan, då vi festade på stranden. Vi pratade bland annat om vad vi fick av drinkar (gratis) av bartendern. Allt detta var alltså under middagen, helt plötslig sa jag "Men juste vi fick orgasm!" Haha det hade kunnat missuppfattas ganska rejält.

Om en timme ska vi dra oss mot stan, först "Seven" sen "Toxic".

Ha en bra kväll! =)


Bygga upp min portfolio



God morgon! Idag är det A's 19årsdag. Vi ska snart iväg och shoppa kläder + mat till middagen.

När det gäller modellandet, så letar jag lite efter en fotograf som vill hjälpa mig att bygga upp min portfolio, säg till om ni vet någon passande. Annars blir det nog en plåtning på agenturen. V får se hur det går med allt det här, håll tummarna för mig!

Ikväll är det nya kläder och skor som gäller. Bland annat skor med 13cm klack = jag blir lååång! Men det ska bli riktigt kul, jag får akta mig för att vricka fötterna! Trampdynorna lär få lite stryk men det är det värt.

Nu ska vi dra och fixa allt till kvällen!
Hör av mig snart! =)

Kramar
Maja





Sov gott och festa lugnt!



I bakrunden hör jag en röst från tv:n säga något som löd "Sweden is a beautiful country (when it comes to people)".

Imorgon är det A's födelsedag, 19år gammal. Det ska firas! =) Middag + Utgång.

DAGENS CITAT: "Det är bättre med lite skit i hörnen än ett rent helvete" sagt av A.L. idag. Detta är ett tips till alla kontrollfreak och perfektionister (som jag).

Sov gott och festa lugnt!

/Maja



Film.




Nu ska jag se på film med A. den går på 5:an och heter "Don't say a word".
Vad ska ni hitta på? Hoppas ni får en mysig kväll!

Vi hörs sen! =)





Eget armband på en minut

 

Det här blev resultatet. Om man tycker att det är för tunt är det bara att köpa ett längre/flera band. Vad tycker ni?

Gör eget armband för halva priset

   

Skolan gick snabbt förbi och sedan spenderade jag lite tid åt shopping. De nya inköpen blev en svart väska från Gina Tricot. Sen tänkte jag pyssla lite med grejer från Panduro. Det jag ska snickra ihop är ett "skinnarmband" ett bra tips från mig är att göra likadant. De armband som finns på Glitter osv. är onödigt dyra, när du kan fixa ett eget, personligt och unikt armband. Jag återkommer med resultatet.



090206



GODMORGON! Har ni sovit gott? Det gjorde i allafall jag =)
Idag är det fredag och det känns hur bra som helst, för nu är det helg om två lektioner!

Vad ska ni göra idag/helgen?

I have to run! Vi hörs lite senare!
















Klackar i djungeln

Det känns mäktigt att ha mitt modellkontrakt framför mig. Overkligt.

Imorgon är det Matte C som gäller i skolan och jag förstår ingenting. Allt går så fort och jag hinner inte med. Med två lektioner i skolan imorgon så känns allt lugnt. På håltimmen har jag som vanligt tid "för att gå och rensa mina tankar".

Jag avslutar dagen med den här underbara bilden. Jag blir glad inombords.

Hoppas ni har det bra! Vi hörs imorn!







Orka kämpa!


Måtten är klara och mina ben är cirka 94cm långa.
Nu har jag precis skummat igenom nya ELLE. Väldigt skönt att slappna av en sån här stressad dag. Jag känner att jag behöver sova, sova i flera dagar. Men det är självklart inte möjligt, eftersom det GÅR inte att somna. Många säger att man ska försöka sova runt 9-10 timmar per natt. Min fråga är; - ÄR DET NÅGON SOM GÖR DET? och om det är så, hur lyckas ni?

Jag kan konstatera en sak efter den här veckan, det är inställningen som räknas. Vad menar jag med det? Jag har förmågan att tänka negativt i mycket saker i mitt liv, såsom kompisar och framtiden. För er som har läst tidigare inlägg på min blogg vet att mycket saker inte har varit särskilt lätt det senaste året. Men något förändrades då jag nådde min dröm, det vill säga: jag orkade kämpa. Kämpa för att tänka på morgonen "Den här dagen kommer att bli bra" (vilket tidigare löd "Varför ska jag gå upp ur sängen, dagen kommer ju vara sämst vilket fall").

Jag började ge med mig. Även fast saker framstår sig vara negativt, försöker jag vinkla någon del av det till positivt. Detsamma gäller kompisar, om man har inställningen "De vill inte vara med mig och de tycker jag är värdelös" så kan inte din omgivning ändra på sig. För många gånger är det endast inpräntat i ditt huvud. Tänk istället "Jag har inte gjort något dumt, så varför skulle dem inte vilja vara med mig" och då finns en möjlighet att du trivs bättre i din omgivning.

Hur långa ben har jag?



Nu ska det mätas, vad ska mätas? Jo, jag. Jag ska ta reda på mina mått och skicka in till agenturen. Varför? Mina mått kan vara nödvändiga vid framtida uppdrag, då en designer vill sy kläder utifrån min kropp.

So, which me good luck! =)

Nya ELLE + Skor



Vad har jag haft för mig idag? Skola, jobbintervju och en snabb runda på stan. Detta resulterade: massvis av framtida prov, osäker på att jobbet, en ny arbetsintervju och ett par nya skor. Ett plus i kanten var att nya numret av ELLE låg i brevlådan. Det är det mest efterlängtade numret, eftersom det innehåller trendbibeln. Den brukar alltid ge mig massvis av inspiration! Perfekt också, nu när jag ska designa kläder till modevisningen. Som jag förresten borde börja sy på.

Jag hatar att jag ofta skjuter upp allting, livet vore så mycket enklare om jag skulle göra dessa saker med en gång. Varför är det så egentligen?

   


Home sweet home

Nu sitter jag här igen, men det blir ett kort inlägg eftersom vovven har fått vänta på promenad sedan många timmar. Därför tar jag på mig MASSA med kläder och ger mig ut på upptäcksfärd i min skog.

Är strax tillbaka med ett nytt inlägg!


UPPDATERING: Vi såg en RÄV! =)

090205



GODMORGON! Har ni sovit gott?
Det ser så mörkt och kallt ut ute och jag gör inget än att längta efter vår. Tänk när man packa undan vinterjackorna + skorna och ta fram shorts och ballerinas. Jag längtar i allafall, gör ni? =)

Nu är det snart dags för skola, vi ska tydligen ha ett svenska förhör. Oups, det glömde jag visst igår så jag får ta ikapp det på bussen.

Nu måste jag kila!
Ha en bra dag

/ Maja





Dags att tänka på refrängen



Imorgon kommer klockan ringa tidigt, vilket betyder att det kanske är dags för mig att slita mig från datan.

Imorgon är det skola som gäller sedan ska jag iväg på arbetsintervju, önska mig lycka till! :)

 Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag och att ni sover gott!

Ha det bra!

/ Maja



Tips!



För er som ännu inte har köpt 2009 kalender, så borde ni passa på att införskaffa en sån här. Den är från Ordning och Reda, där jag köpte den på rea. Jag gillar kalenderns uppbyggnad och sen är det roligt att den är lite annorlunda. Och för er som samtidigt vill hänga med i modet, så är krokodilmönstret rätt i tiden =)

Ensam på en tjejtoa, OVANLIGT



Så, äntligen lyckades jag överföra bilderna från mobilen. Det var alltså detta som jag hade på mig idag.

Jag står inne på tjejtoan i min skola. Det var här jag gjorde mig fin till dagens möte, ovanligt att vara alldeles ensam.

Kläderna är bland annat från H&M och Gina Tricot. Så, vad tycker ni?
=)










From now on, I'm a model

Fy, vad trött jag är! Jag kom hem alldeles nyss. Vilken fullspäckad dag! Som vanligt gick jag i skolan många timmar, vi fick sluta tidigare vilket innebar längre tid på stan. Jag tog en sväng förbi Topshop där jag fann mina TVÅ drömskor. VILKA SKA JAG VÄLJA ( av de två som finns i ett tidigare inlägg) !!? Hjälp mig nu, för båda två var helt underbara! De som är på bilden högst upp satt perfekt och de var riktigt snygga, men på något sätt gillar jag dem andra mer. De däremot satt lite sämre men var riktigt snygga dem med. TYCK GÄRNA TILL! =)

Jag köpte för övrigt en skinnjacka och en vit "chiffon" topp. PLUS jag är helt slut i fötterna! Mina 10cm på stan och på mötet satte sina spår, fy satan vad ont jag fick.

Mötet med agenturen gick bra. Jag blev regristrerad och fick veta lite allmän fakta. Mötet var ganska kort, så efter det fick jag ÄNTLIGEN åka hem. Väl hemma var köttfärssåsen och spaghettin mycket uppskattad!

Snart lägger jag upp en bild på hur jag såg ut i idag på klädfronten.

Har ni haft en bra dag?


/ Maja

Möte m. agenturen










GODMORGON!

Idag väntar en lång skoldag, shopping på stan och möte med agenturen.

Vi hörs snart igen, för nu måste jag springa till bussen!

Ha en bra dag! =)

Kramar Maja

GOD NATT

Efter att ha testat mer än 10 outfits så har jag nog äntligen bestämt mig, det vill säga vad jag ska ha på mig på mötet med agenturen. Det blev enkelt och ledigt: svarta stuprör, grön t-shirt tröja och lite smycken. Troligtvis blir det klackar till det också.

A har övat i snart 15min på sin försäljningsteknik. Jag förstår inte hur han orkar med det där jobbet. På tanke med jobb, så är det snart dags för intervjun. Men morgondagens möte är först ut.

Hoppas ni har haft en bra dag och sov gott!


Nu



Ikväll ska jag mysa med A. Äntligen, det var ett tag sedan vi umgicks. Hoppas ni får det trevligt ikväll och vi hörs senare!

Kramar
Maja


















Lång, längre, längst


Utan klackar är jag 178cm, med klackar blir jag .... ( =väldigt lång). Men jag bryr mig inte! Jag älskar höga klackar och då menar jag höga. Jag som är lång borde ju bära 5-7cm klackar, men det är det som är problemet; jag vill/bär endast +10cm. Många av er tycker säkert att jag är galen, medan några av er kanske själva inte törs använda höga klackar på grund av längden. Men mitt tips till er är: skit samma, du blir grymt snygg och många blickar dras till dig!

Nu står jag inför ett val, ska jag köpa den första eller den andra? Den första är kanske inte den mest speciella, men jag tycker att den är riktigt stilren. Den andra däremot sticker ut lite och den påminner mig om gladiatorsandaler. Vad tycker ni eller har ni något annat tips?

Ha det bra!







FOKUSERA PÅ DET BRA

Att agenturen ringde igår och gav bra nyheter gjorde mig så himla glad. Faktiskt så pass glad att jag för några timmar slutade bry mig om alla problem. ÄNTLIGEN kan jag få ha en dag utan depp och jag måste säga att jag förtjänar det. Eftersom under mindre än 1års tid har mitt liv fallit sönder. Jag har mått så fruktansvärt dåligt att jag många gånger inte vill vara med längre. Många känner nog igen sig i vad jag skriver och det är hemskt. När jag säger att detta halvår har varit fruktansvärt, så menar jag verkligen det.

Jag förlorade mina vänner, fick bekräftelsen att min X är alkoholmissbrukare, BUP, självbestraffningar, min X in och ut på behandlingshem, akutoperation och upprepade psykologibesök. Allt detta upplevde jag under en tidsperiod av några månader.

Inte många dagar har passerat utan att jag har mått dåligt eller varit någorlunda deprimerad. Det är DÄRFÖR jag är så oerhört glad idag. Min dröm har gått i upplevelse: jag är modell!

Det jag vill säga med det här inlägget är att man ska ALDRIG ge upp, aldrig! Livet kan kännas piss och som ett äckligt mönster av olycka. Men när du minst väntar dig, så inträffar något bra. Jag är ett typiskt exempel. Det gäller bara att se bort från allt dåligt och att fokusera på det bra! Lycka till!

Fyller alla år i februari?




Finally, jag är hemma igen! Trots få lektioner så kändes dagen lång som satan. Idag ska vi fira pappa med god mat och presenter. Typiskt att alla ska fylla år den månaden då ekonomin ser sämst ut. . Det finns så mycket som jag vill köpa, alla vårkläder börjar ju komma in, men jag får vänta på lönen. .

God morgon!

Nu sitter jag i skolan och jobbar med engelska projektarbetet. Jag skriver mer, så fort jag kan!

Hoppas ni får en bra dag =)

Det blir aldrig som jag tänkt mig

Dags att sova kanske? Det ska bli riktigt skönt. Dock känner jag mig lite besviken när jag ser engelska-boken ligga på golvet. Vart tog all tid vägen? Jag skulle ju plugga idag? Vad har jag gjort egentligen?

Min dag har varit den bästa på länge. Att få träffa A på morgonen gjorde susen! Trist nog, skippade jag skolan av olika anledningar.

Men oavsett om något i mitt liv är pest, så har min dröm förverkligats idag! Helt plötsligt bryr jag mig inte om sånt som tidigare gjort mig bekymrad.

Imorgon hoppas jag att "I'll wake up happy" hoppas ni också sover gott!
God Natt

Modell = jag!?


Jag är i chock. Det kan inte vara sant. Något hände när jag var ute i vintersolen. Jag försökte nämligen få tag i en person som jag har en jobbintervju med på torsdag (som jag har ringt minst 10ggr utan att få svar). Då under de vanliga ringtonerna, så börjar det pipa i luren. På skärmen står det "samtal väntar: Okänd". Jag förstod direkt, det är ju dem! Fort som satan försökte jag lägga på det tidigare "onödiga" samtalet. Min mobil började krångla och jag kände hur magen vände och vred sig: "JAG FÅR INTE MISSA DET!". Jag la på den ena linjen och trodde för en sekund att jag hade råkat trycka bort båda. Då såg jag "Okänd, svara" och jag tryckte direkt på "YES".

Det var den jag trodde. När hon började: "Vi har bestämt oss för att..." ville jag i princip svimma, rösten på andra sidan luren fortsatte: "vi vill ha med dig i agenturen!" Samtidigt som vi försökte boka ett möte, ville vovven dra runt och hälsa på kompisar. Jag tappade kontrollen och jag blev alldeles förvånad. Jag var inte beredd på att hon skulle ringa under skogspromenaden, in fact var jag på väg att inte ens ta med mig mobilen. Men jag är HUR glad som helst att jag gjorde det!! Överlycklig!

Nu ska jag försöka smälta det här. Det blir nog ett och annat avsnitt av SATC säsong 2.

Ha en bra kväll! =)

Modell?





VAD HÄNDER? JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!





Bra, bättre, bäst? Nja..

Nu har jag nästan ont i fingrarna och ögonen. Jag har fixat och trixat med bloggens stil- och kodmallar. Jag som inte är van vid sånt, anser att det är mycket komplicerat. Men nu tror jag att jag har fått koll på en del (i allafall).

Egentligen skulle jag ha studerat flitigt, men jag fastnade här. Det är så kul när jag väl har börjat och jag ger mig verkligen inte förän det ser "okej" ut. Vad tycker ni? :)

Nej, nu ska jag ut och sträcka på benen i vintervädret. Jag får sällskap av mitt lilla lejon.

Ha det bra!

Sitta i en hängmatta i solen



Jag kan inte låta bli att längta efter värmen! (Vem gör inte det?) Jag älskar vintern, men det är något alldeles speciellt med sommarn, eller hur? Det kanske blir en sista minuten trots allt, hoppas hoppas. Tänk bara, att få ligga i en hängmatta under en palm och att bara få njuta av livet.



Sluta ring dumma klocka!

Hejsan,

Idag ringde väckarklockan på 05.50, USCH! Det var min tanke när den ringde, men den ilskan vände snabbt . Jag insåg att jag ställde klockan så tidigt eftersom jag skulle träffa A innan skolan. Vi pratade hela natten igår och det var underbart. Jag är så glad att jag ringde. Egentligen, vi människor är så envisa. Vi ska alltid ha rätt! Vi vill aldrig ge upp och inse att vi har fel eller överhuvudtaget försöka kompromissa. Men när man väl gör det, så känns det toppen. Att ge med sig, inse att tiden inte ska slösas på dumma konflikter och missförstånd.

Jag blev så fruktansvärt sur, då jag upptäckte (på bussen) att min iPod faktiskt är trasig. Tanken var: "Vad ska jag göra nu under en timmes resväg? Ska jag stirra in i framsättet och ha det allmänt tråkigt? Eller ska jag leta reda på en Metro eller City?" Jag började faktiskt leta, men det gav inga resultat; bussens alla passagerare hade bestulit alla! Nej, så jag konstaterade att SL definitivt borde byta klädsel på deras säten.

Jag ansåg mig själv som mycket smart när jag "KOM IHÅG" att stoppa in laddaren i mobilen igår natt, så att jag slipper en oladdad mobil och så att jag faktiskt kan överleva skoldagen. Synd bara att sladden inte var i kontaktuttaget.. Så det blev en kort stund utan mobil.

Massa håltimmar i skolan, gjorde det onödigt att ens vistas i lokalerna. Så jag vände snabbt hem igen. Och där sitter jag nu.

- Kan jag få ett säkert kort?

A ringde, jag la på. Varför gjorde jag det frågar jag mig själv om och om igen.. När bilar passerar huset så önskar jag att en av dessa ska svänga av till mig och att det ska vara A. Men det har inte inträffat och det kommer inte att hända heller. Jag är rädd. Rädd för att bli ensam och rädd för att vara utan A.

Jag önskar att alla problem kunde lösas och att vi inte längre spelar osäkra kort..

Slippa tänka för en sekund.

Högskoleprov, presenter, beställningar, jobbintervjuer, väntan på viktiga samtal, viljan av att ta tag i mitt liv och önskan om att bara få lägga sig under ett täcke. Många känner nog igen den önskningen.

När livet känns ganska trist, brukar jag leta runt efter nya inköp som jag kan trösta mig med. Det finns så mycket jag vill ha, men det viktigaste för mig nu är nog att köpa mina heels. Det är ett måste. Svarta höga gladiator heels. Eftersom jag ska ställa upp i modevisningen (som designer och kanske modell) skissas det kläder en hel del. En vit gudinna klänning ska definitivt vara med. Jag har börjat skissa lite på klänningarna till skivan och slutskivan. Den första blir en hemlis men den andra ska i allafall vara den lilla svarta, jag kommer aldrig svika svart.

Nästa vecka kan antingen bli en flopp eller så blir den succé. Det värsta är att det avgörs kanske redan imorgon. Ett avgörande samtal avgör min vecka. Men självfallet beror det på hur allt kommer att sluta med A... Jag önskar att jag kunde göra något, men på något sätt är all min energi borta. Jag vill bara veta, är det över?

För att slippa tänka på alla problem sysselsätter jag mig med massor av filmer och serier. Säsong 1 av SATC är avklarat, The Devil wears Prada och 27 Dresses. Yes jag vet typsikt "tjejigt". Men när hjärnan har alldeles för mycket att tänka på, är det ytterst skönt att bara slippa tänka för några minuter. Jag rekommenderar det.

Ciao

RSS 2.0