Future is coming



Som ni ser, så fick vi våra studentmössor idag! Plötsligt insåg jag; skolan är faktiskt slut om några månader! Den tanken gav både lycka och funderingar. Dels att jag slipper skolan (självklart) men också frågan: -Vad ska jag göra sen? I några minuter känns det hemskt att inte veta, men sedan inser jag att det kommer att bli härligt.

De saker jag vill göra efter gymnasiet är miljontals, men den främsta är att resa. Resa världen runt och bara upptäcka den. Arbeta som au-paiir eller volontär, kanske resa som backpacker eller plugga utomlands. Jag har bestämt mig för att skriva en "lista" om allt jag vill göra innan 30år, den listan ska infatta allt mellan himmel och jord men den ska skrivas!

Om jag ska sluta tänka så väldigt långsiktigt och istället fokusera på självaste studenten, så har jag mycket kvar att göra. Sy klänningar (Skiva, studentklänning, slutskiva), köpa skor/väska/smycken, planera inom vår "studentskiva-komité" och gå på alla andras skivor. Det blir mycket den här våren helt enkelt, men jag ser fram emot den.

Nu ska jag fortsätta plugga!

Hur mår ni idag?

/Maja

Kommentarer
Postat av: Stephanie Ampel

shit måste beställa miN!

2009-02-18 @ 18:03:48
URL: http://ampel.blogg.se/
Postat av: Karolina

Tack de samma! :)

Hoppas du också får en fin kväll, kram

2009-02-18 @ 18:16:16
URL: http://kkarolinas.blogg.se/
Postat av: Mindy

Det börjar närmas sig studne tiderna..så underbar tid det var..var 9 år sedan för min del..men känns som i går..hihii--helt fantastisk dag..kram

2009-02-18 @ 18:16:38
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: camilla

tack, detsamma :)

2009-02-18 @ 18:21:05
URL: http://schteekarmillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0