Hemma

Ja, då var man hemma igen. Dagen har varit riktigt äckligt! CAE- prov i engelskan var hemskt och tog bara på massa krafter, CAE-prov är nämligen "Cambridge Advanced English" Det är alltså det prov som de studerar på Cambridge University gör! Jag vet, det är helt sjukt att jag måste göra det.

Jag har tappat all ork när det gäller att plugga, det funkar verkligen inte att få in faktan i min hjärna. Det är som om allt är bortblåst och glömt efter en liten stund. Jag behöver verkligen lov!

Tack för alla fina kommentarer om föregående inlägg! Det är härligt hur den här bloggen får mig på bra humör. Jag startade den här bloggen i hopp om att rensa lite tankar men också för att jag älskar att skriva. Att starta en blogg är ett mycket bra tips! Men bloggen räcker inte alltid till (dvs. ibland har jag lite för djupa tankar, som ingen annan än jag själv förstår, knappt det), det jag försöker säga är; att skriva dagbok.

Jag har under flera år skrivit dagbok varje dag, men i slutändan blev det bara onödiga saker. Så efter alla år slutade jag skriva helt och hållet. Men när jag började att må dåligt och då hela min värld vändes upp och ned, började jag faktiskt sakna att skriva. Dagboken har varit underbar att slänga alla besvikelser, frustrationer och kärlek i. Det blir som en lättnad helt enkelt, eller som det sägs "En vän som aldrig vänder ryggen till"


Viktigt att dagboken är fin också! =)

Kommentarer
Postat av: paulina

tack detsamma ! :D

2009-02-19 @ 17:49:47
URL: http://pliinas.blogg.se/
Postat av: Felicia Marthe

ah det där var verkligen en snygg dagbok, ha det fint! :)

2009-02-19 @ 18:10:48
URL: http://feliciamarthes.blogg.se/
Postat av: Mona

Sv: tackar=)

2009-02-19 @ 19:15:09
URL: http://monans.blogg.se/
Postat av: JONNA

Sv: hehe ja , verkligen! : )

2009-02-19 @ 20:19:46
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: CARRO - ThinkPink ♥

SV: jodå det är bra :)



har du haft en bra dag?

2009-02-19 @ 21:25:58
URL: http://thinkpinks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0