No stress?


Varför finns stress egentligen?

Jag har inte orkat att titta på matte c igen, det funkar inte. Mitt huvud vill inte. Det enda jag har lyckats göra den här kvällen är att äta digestivkex och tittat på satc. Vad är problemet med mig? Tror ni att hjärnan ibland får nog? Det känns verkligen så, som om mitt huvud har satt upp en "STOPP" skylt att ingen mer information får passera.

Så, nu sitter jag här. I mitt egna rum, ensam och med en mini-laptop i knät. Jag längtar till helgen, jag längtar till att få bli mig själv igen (dvs. att inte plugga varje vaken minut) och jag längtar till att få känna lite lycka.

Ikväll måste jag ställa klockan på 06.45. Jag ska till skolan kl.13.30 och skriva matte-prov. Varför ska jag då gå upp så tidigt? Bra fråga. Jag berättade ju att engelska uppsatsen är körd, så jag var tvungen att spika ett tillfälle för att jobba med den. Detta tillfälle blir imorgon kl 08.00 (efter frukost och promenad). Segt, jag vet. Men som sagt, jag har ingen annan lösning!

Nu ska jag kolla på ett till avsnitt satc. Sedan blir det en snabb genomkoll av matte och till sist (äntligen) så tänkte jag gå och lägga mig.

Hoppas ni sover gott!

/Maja





Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, är du sugen på en liten cupcake tävling?

2009-03-12 @ 00:40:01
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.se/
Postat av: ` iѕαвeℓℓα - bloggkritik när den är som bäst.

Superfin blogg! :)



Ska vi följa varandra med bloglovin? Säg till när du har lagt till mig (bara om du vill såklart) Så lägger jag till dig!

http://www.bloglovin.com/blogg/349948/-ie-g---beroendeframkalla



Ha en bra kväll! :)

2009-03-12 @ 00:46:59
URL: http://Http://szerafia.blogg.se
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-12 @ 00:48:37
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Aldijana

GOdmorgon=) du verkar ha en intressant blogg=) så jag ska läsa den lite oftare;)om du har några boktips så skriv gärna en kommentar i min blogg;) Puss.

2009-03-12 @ 09:13:34
URL: http://majdanka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0