Coming Up!

Jag börjar fundera vad jag kan ha på mig på fredag (ska fira en kompis som fyller år). När jag satt och tänkte på det, insåg jag att jag har inget roligt/nytt att ha på mig. Vilket betyder att jag måste åka till stan snart och fixa något snyggt!

Oftast så brukar jag vara en av dem som inte har några pengar alls, även fast jag fick lönen veckan innan, men nu har jag pengar! Otroligt! Fast det tråkiga är att det är ingen annan som har pengar, vilket betyder att inte så många av mina vänner vill gå och shoppa. Kul att shoppa ensam? Nja, det är väl sådär. Fast ibland kan jag faktiskt tycka att det är riktigt skönt, eftersom jag hinner titta på allt som jag vill titta på och sedan kan jag bara gå och tänka för mig själv.

Blä, jobbet ringde nyligen och ska kanske ändra om mina tider (nu när jag äntligen har vant mig vid dem), men på något sätt kanske det kan bli skönt. Imorgon ska jag jobba, känns lite segt att åka ända dit men pengar är ju pengar!

Vad ska hända idag? Jo, först tänkte jag skriva klart svenska-talet sen har jag FRITID! Äntligen! (egentligen har jag inte det, eftersom jag har matte C prov och Engelska projekt inlämning nästa vecka). Det blir nog lite satc-tittande för min del! Nu är jag inne på säsong fyra!

Take care!

/Maja

Kommentarer
Postat av: sivan

SÖT BLOGG!Kolla in min!

2009-03-04 @ 18:04:54
URL: http://whineup.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fiin sida, kolla gärna in min :) kram

2009-03-04 @ 19:24:04
URL: http://lgo.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

Jag är en 17 årig kille som skriver om mitt kärleksliv, uppdaterar framför allt mina egna låtar & dansvideos, skriver även dikter. Ska vi följa varandras bloggar via bloglovin? :)

2009-03-04 @ 20:24:54
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: Jenny

sv. Tack så mycket :)

2009-03-04 @ 22:08:48
URL: http://nokbin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0